A Ermitage investiguem el passat

Com que el nostre centre d’interès és el treball, fa un temps els nens i nenes de la classe d’Ermitage vam observar la mà, ja que aquesta és la primera eina de treball de l’ésser humà.

A la rotllana vam parlar sobre quina era l’època de la història en la qual l’ésser humà feia les feines amb la mà. El Fèlix va dir molt encertadament que era la prehistòria.

Així doncs, vam recordar les diferents etapes de la història de la humanitat. Vam agafar un cordill i el vam estendre, després vam anar escrivint i col·locant per ordre totes les èpoques que coneixíem al llarg del fil.

Durant aquests últims dos mesos, hem anat investigant per grups les diferents etapes de la prehistòria, des de l’aparició dels primers éssers humans fins a la invenció de l’escriptura.

 Després de fer aquesta recerca, hem creat diferents textos i dibuixos a la nostra llibreta d’associació.

Finalment, a Laboratori hem creat una línia de temps amb les característiques més importants de cada etapa i l’hem penjat a la nostra classe.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Observació i audició de violí

El dia 30 d’abril durant la classe de música de Sant Francesc vam rebre la visita de la Maria i el Víctor, els pares del Teo. Tots dos són violinistes...

Pintem amb cafè a la classe d’anglès

L’altre dia el Roger va portar grans de cafè en una sorpresa a la classe de Ferrière. Quan els vam tocar sense veure’ls no ens va costar gaire endevinar què...

Sortida a Can Rigol

Els nens i nenes de Sant Francesc hem anat a Can Rigol per veure el procés que es realitza amb la llana des que està al cos de l’ovella fins...