Anem al mercat i fem un batut de maduixes!

Els nens i nenes d’infantil vam anar a visitar el Mercat de Sant Gervasi per conèixer les diferents parades: el seu nom, els productes que hi venen… Vam veure les peixateries, l’aviram, la botiga de llegums, la d’espècies i fruits secs i la parada d’ultramarins, on ens van regalar unes olives que estaven molt bones!

Després de veure totes les parades, els nens de Lola Anglada van decidir que volien comprar maduixes i en vam comprar dues caixetes. Un cop a la classe les vam observar i en vam aprendre moltes coses! Sabíeu que són un fruit sucós del que ens mengem les llavors? Les seves fulles s’anomenen sèpals. En vam fer el dibuix d’observació mitjançant l’observació directa i després les vam tastar i vam parlar de quin gust tenien.

A la tarda, a la classe d’anglès, vam seguir parlant de maduixes i vam decidir fer un batut. Després de parlar en anglès de quins ingredients i quins estris necessitavem vam tallar les maduixes entre tots i les vam batre amb la llet. The milkshake was delicious!

 

Reportatge a Catràdio

Els adjuntem l’àudio sobre el mètode Decroly: Les claus del mètode Decroly a l’única escola catalana que l’aplica

Nou Protocol Covid’19

Benvolgudes famílies, Finalitzades les vacances de Nadal i amb l’energia renovada, emprenem les classes amb il·lusió i moltes ganes de continuar compartint experiències amb els nostres companys i companyes. Malauradament,...

¿Qué es poesía?

A la classe de castellà, els alumnes de cinquè hem treballat el text poètic de la mà de Bécquer. Primer, vam llegir una biografia d’aquest autor romàntic, per saber coses...