Celebrem els Jocs Florals 2022

Per aquest Sant Jordi hem tornat a celebrar els Jocs Florals, amb la col·laboració de l’AFI, amb molta il·lusió.

Els nens i nenes d’Infantil han participat recomanant alguns contes que han treballat a l’aula tot fent els Bookfaces i les composicions lliures, que han quedat exposades a les aules i al passadís de l’entrada d’Infantil. Us recomanem visitar-les!

Els alumnes de Primària han participat en la categoria de Relat curt i de Bookface ( també exposats a l’entrada de l’Escola).

Divendres 22 d’abril, tots els i les alumnes de l’Escola, i algunes famílies, van asistir a l’entrega de premis organitzada per l’AFI i l’Escola. Seguidament, trobareu un petit recull de fotografies fetes per en Marc Rovira, fotògraf i pare de l’Escola, al qual agraïm molt la seva col·laboració.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Celebrem els Jocs Florals 2022

Per aquest Sant Jordi hem tornat a celebrar els Jocs Florals, amb la col·laboració de l’AFI, amb molta il·lusió. Els nens i nenes d’Infantil han participat recomanant alguns contes que...

Celebrem els Jocs Florals

Aquest any hem celebrat els primers Jocs Florals a l’escola amb molta il·lusió ja que feia temps que no ho fèiem. Han estat organitzats per l’AMPA amb col·laboració de l’escola....