Descobrim el poeta Pablo Neruda

A la classe de castellà els alumnes de cinquè, L’Ermitage, han descobert el poeta xilè Pablo Neruda.

Primer, van llegir el poema “Algunas amistades son eternas”, que els va agradar molt. Així, vam aprofitar per parlar de l’amistat i què representa per a ells.

Aleshores, van voler saber més coses de l’autor d’aquest poema, en Pablo Neruda, i en van portar informació a la següent classe. Després de compartir-la amb tots els companys i les companyes, van realitzar un cartell sobre la seva biografia amb el seu grup de treball. Finalment, van exposar el resultat de la seva recerca a la resta de la classe.

Un altre dia, van jugar al joc de les figures literàries, que consisteix en aparellar algunes d’aquestes tècniques artístiques amb un exemple d’un vers o d’una estrofa de Pablo Neruda. Així, han descobert, entre d’altres, les metàfores, els símils i les imatges.

Uns dels versos que els han agradat més han estat aquests:

“dice que sí, que no, que no, que no, que no, dice que sí, en azul, en espuma, en galope, dice que no, que no.”

Fem Sorpreses! Un moment màgic a Anna Rubiés

A la classe d’Anna Rubiés ens agrada molt fer sorpreses. Només un nen o  nena sap el que hi ha dins d’aquell paquet i aquí comença la màgia. Podem descobrir...

Celebrem els Jocs Florals

Aquest any hem celebrat els primers Jocs Florals a l’escola amb molta il·lusió ja que feia temps que no ho fèiem. Han estat organitzats per l’AMPA amb col·laboració de l’escola....

Programa Catacrak de Betevé

Els fem arribar l’emissió del programa de Betevé on han sortit els i les alumnes de la nostra escola celebrant Santa Cecilia.