Fem Sorpreses! Un moment màgic a Anna Rubiés

A la classe d’Anna Rubiés ens agrada molt fer sorpreses. Només un nen o  nena sap el que hi ha dins d’aquell paquet i aquí comença la màgia.

Podem descobrir a través dels nostres sentits diferents olors, textures, sons, formes… que a vegades ens resulten familiars i altres vegades són totalment noves.

Aquest cop la sorpresa estava embolicada amb paper i només agafar-lo ja sonava, ho vam sacsejar i ens recordava el so d’una maraca. Hi podria haver una a dins del paquet?

Un dels infants de la classe va notar que desprenia una olor forta, la qual el va fer pensar en alguna cosa coneguda però no sabia exactament que era. Tots van voler olorar i semblava cafè però com podia ser? El paper estaria mullat, deien els infants.

Finalment vam decidir obrir la sorpresa i allà ens vam trobar uns granets marrons, petits i durs. Desprenien una olor molt forta i la seva forma no era del tot rodona. Alguns van recordar el cafè en pols de casa seva però no era del tot així. El Guiu ens va explicar que si l’aixafàvem es desfeia. Vam provar d’aixafar-lo amb els peus, amb la picadora i amb el morter, tot experimentant com s’anava esmicolant.

                             

 

Guanyadors dels Jocs Florals 2021

Pau Vila La idea fantàsticaAutora: Aroa Hi havia una vegada un bosc on tothom anava del revés. Estaven una mica cansats d’anar al revés. Un dia una nena va arribar...

Benvinguda Escoles sostenibles a l’Ajuntament

Ahir els eco guardians representats dels tres cicles i l’Alba, una periodista de l’escola, estàvem molt emocionats per participar en l’acte de benvinguda del curs 2022-23 de totes les escoles...

Amb moltes ganes de tenir-los aquí!

Ja falten pocs dies perquè neixin els pollets! Tots els infants de l’Escola estem molt expectants. Durant aquests dies hem anat a les incubadores diverses vegades molt il·lusionats!!!