Fem taller de càlcul a Millet

A la classe de Millet fem tallers de càlcul els dijous a la tarda. Mentre la meitat del grup fa Laboratori, la resta es divideix en parelles i va passant per les estacions matemàtiques, que van variant al llarg del curs.

La setmana passada en una de les estacions es treballaven les mesures de longitud. Així, els infants havien de calcular la distància que recorrien els diferents cotxes i figures, fent servir metres, decímetres i centímetres.

En una altra estació es treballava l’estadística i l’atzar. Els nens i nenes havien de fer estimacions de si cada vegada que donaven corda a les joguines farien el mateix recorregut i la mateixa distància.

Visita de mestres d’Escoles Decroly de Bèlgica

El passat 24, 25 i 26 d’octubre, Nicolàs Maron (director de l’École Ouverte) i Hélène Gutt (exdirectora de l’Escola Decroly de Brussel·les) han visitat la nostra Escola amb l’objectiu de...

Avui ens ha visitat el veterinari!

Avui hem tingut una visita molt especial a l’escola. El Javi, el nostre veterinari, ha vingut a revisar tots els animals de primària i del pati. Ha fet la visita...