Nou Protocol Covid’19

Benvolgudes famílies,

Finalitzades les vacances de Nadal i amb l’energia renovada, emprenem les classes amb il·lusió i moltes ganes de continuar compartint experiències amb els nostres companys i companyes.

Malauradament, seguim immersos en la presència de la COVID-19 en el nostre dia a dia i es continuen detectant casos positius al nostre entorn social i professional.  Aquest matí hem rebut el comunicat de salut pública que ens explica com s’han adaptat els protocols per aquest segon trimestre.

Noves mesures i actuacions.

  • Infantil i primària: s’eliminen les quarantenes del GCE (grup de convivència estable) quan surti un cas positiu al grup-classe se’ls farà a tots els alumnes un TAR el més aviat possible (infantil al CAP i primària a la farmàcia)
  • Es manté l’aïllament dels contactes estrets si aquest ha estat a nivell social i familiar. En cas que el contacte sigui escolar es podrà evitar la quarantena. (s’informarà des de l’escola si cal o no realitzar-la)
  • Les quarantenes dels casos positius asimptomàtics o amb simptomatologia lleu i els contactes estrets NO immunitzats passen a ser de 7 dies. En el cas que aparegui simptomatologia durant aquests 7 dies caldrà posar-se en contacte amb el CAP.
  • Els contactes estrets correctament immunitzats no han de fer quarantenes.
  • No poden venir a l’escola els alumnes no immunitzats que estiguin convivint amb algun cas sospitós per símptomes o pendents de resultats de PCR.

 

Un alumne/a està immunitzat quan té la pauta completa de vacunació (posada des de fa més de 15 dies) o ha patit la malaltia en els últims 90 dies.

Us recordem que quan hi hagi un cas positiu d’un alumne/a o un contacte d’un positiu, cal comunicar-ho a l’escola al més aviat possible. Com el primer trimestre, quan un alumne estigui confinat el mestre tutor/a es posarà en contacte amb la família per tal d’organitzar les connexions online.

Esperem que aquesta situació vagi dismuint al llarg de les setmanes i aviat puguem tornar a una normalitat més estable. Per qualsevol dubte o aclaració a la normativa estem a la vostra disposició.

 

Descarregar protocol gestió centres educatius >

 

Diari d’Andorra

Article al Diari d’Andorra: Les pedagogies modernes tendeixen a models semblants al que jo vaig seguir

Anem al mercat i fem un batut de maduixes!

Els nens i nenes d’infantil vam anar a visitar el Mercat de Sant Gervasi per conèixer les diferents parades: el seu nom, els productes que hi venen… Vam veure les...

¿Qué es poesía?

A la classe de castellà, els alumnes de cinquè hem treballat el text poètic de la mà de Bécquer. Primer, vam llegir una biografia d’aquest autor romàntic, per saber coses...