Primera assemblea ordinària!

Aquest matí hem celebrat la primera assemblea ordinària del curs. Tots els nens i nenes de Millet, Ermitage i Mn. Bosch, a més dels consellers de les altres classes i els mestres i l’equip directiu, ens hem reunit al menjador per parlar de les notícies de les classes, fer les nostres demandes i assolir els acords necessaris per al bon funcionament de l’escola.

Cantem l’himne de l’escola al final de l’assemblea

L’Erin ha demanat la paraula per explicar que de vegades hi ha papers al terra del pati. Els ecoguardians han explicat que una de les tasques que fan és recollir-los i hem estat parlant de com és d’important tenir el pati net. S’ha acordat que cal recordar fer servir les papereres de reciclatge que estan al pati i que cal recollir el material quan ja no es faci servir.

Classifiquem els residus del pati

També hem parlat del problema de l’aigua. Els nens i nenes de primària fan servir aigua per jugar al sorral durant el pati del migdia, però això implica malgastar-la i que sovint s’embossen les piques quan hi renten els cubells. Després d’un debat, s’ha acordat fer servir l’aigua que sobra dels gots del menjador per al sorral, de manera que es reutilitza i se’n limita l’ús.

El sorral ens dona molt de joc!

Endrecem tot allò que hem fet servir
Tornem el material a l’armari.

Finalment, hem comptat els punts i hem triat els nous membres del govern, de l’equip isard.

Felicitats, Isards!

Fem sorpreses a ICT!

La setmana passada el Nicolás ens va portar un paquet a la classe d’ICT, que com sabeu fem en anglès a l’escola. Com fem sempre amb les sorpreses, el vam...

A educació infantil prenem consciència del nostre cos

El coneixement del propi cos requereix d’una experimentació sensorial i motriu continuada. Per això des de l’àrea d’educació física es plantegen jocs i activitats que ajuden als infants a desenvolupanr...