La nostra cuina

El centre posa a disposició de les famílies el servei de mitja pensió obert a tot l’alumnat. El servei inclou el dinar, l’acompanyament dels infants per part de personal qualificat i les activitats que es desenvolupin durant l’estona del migdia.

El nostre centre compta amb cuina pròpia que dona servei a l’alumnat i a tot el personal del centre. Hi ha un menjador per a l’etapa d’Educació Infantil i un altre per a Primària. Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions i mai se serveix menjar precuinat.

Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions

Els menús s’elaboren de comú acord entre la direcció de l’Escola i una empresa especialitzada en nutrició infantil. Diàriament es recullen mostres de tots els plats elaborats, les quals resten a disposició de la inspecció sanitària. A la web de l’Escola es publica el menú mensual.

S’ofereix a les famílies la possibilitat de triar entre dos menús: el convencional i el vegetarià, així com també la possibilitat d’adaptar el menú escollit a les al·lèrgies o intoleràncies alimentaries que presenti l’infant.

El nostre compromís és proporcionar a cada nen i nena una alimentació sana, nutritiva i variada, que contribueixi al seu benestar. Per això apostem per productes sostenibles, ecològics, frescos i de temporada, preferiblement cultivats i elaborats a la zona i que es vinculin amb el nostre hort. Regulem el consum del sucre eliminant dels nostres menús la ingesta de sucres afegits, així com els aliments processats i ultraprocessats. Incloem cereals i farines menys refinades com el pa integral i innovem en els plats per oferir varietat de fruites i hortalisses reduint la proteïna animal. Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions

Cuina pròpia. Menjar casolà
Menú del mes