Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

...21 dies per néixer

Tornem a tenir gallines al pati de l’escola Decroly. En aquesta entrada us anirem informant de totes les novetats sobre la cria dels pollets.

Benvinguts a la família Decroly!

Els alumnes de cinquè hem pogut obrir i observar els ous que encara estaven a la incubadora i no han arribat a eclosionar. Hem pogut veure les diferents fases de desenvolupament en que es trobaven els embrions podent així comprovar que dels 18 ous que s’havien posat a la incubadora, nou s’havien arribat a formar i d’aquests només cinc havien aconseguit trencar la closca, dels quals 4 han sobreviscut. Els alumnes de L’Ermitage se’n faran responsables fins que els puguem portar al galliner.

D’altra banda, els nens i nenes d’infantil també han fet diverses visites als nou vinguts! Mireu quina preciositat de dibuixos que han fet els més petits.

Amb moltes ganes de tenir-los aquí!

Ja falten pocs dies perquè neixin els pollets! Tots els infants de l’Escola estem molt expectants. Durant aquests dies hem anat a les incubadores diverses vegades molt il·lusionats!!!

Dos ous en un galliner en primer pla, al darrere es veu una gallina

Ja tenim els ous a les incubadores!

Com ja sabeu, a l’escola vella teníem un galliner al pati ple de gallines. Amb el trasllat hem estat un temps sense, però en tornar de les vacances d’estiu hem tingut una sorpresa: ja tornem a tenir galliner al pati! Què fem, però, amb un galliner sense gallines? Vam anar a la comarca d’Osona a buscar els ous i ara els nens i nenes de Mossèn Bosch i l’Ermitage han posat en marxa dues incubadores i es faran càrrec de la cria dels pollets!

Ja tenim el galliner preparat!

Com que el centre d’interès d’Ermitage és el treball, ells seran els encarregats d’investigar els treballs físics que deriven del món de la pagesia, com por ser ramader o agricultor. Al mateix temps, també experimentaran la feina que duen a terme els diferents animals a l’hora de reproduir-se i els seus tipus de reproducció.

Per altra banda, Mossèn Bosch ajudarà a la cria dels pollets per intentar que la operació sigui un èxit!

Tenim dues incubadores.
Una d’automàtica, que els gira sola.