Casal d’Estiu 2022

Del 27 de juny al 15 de juliol

El Casal s’ofereix per a nens i nenes des de P2 a 6è.

A l’Escola tindrem dos casals:

  • CASALET: P2, P3 i P4;
  • CASAL: P5 i 1r; 2n i 3r; 4t, 5è i 6è

Al Casal de l’Escola Decroly tothom que vulgui participar hi té cabuda. Per això, treballarem per crear un espai amable, de convivència i participació on tothom se senti inclòs i pugui prendre part activa en les activitats. 

Entorn un eix temàtic s’organitzaran activitats setmanals dins i fora el recinte escolar.  Cada setmana, els i les alumnes podran gaudir d’una excursió a l’exterior i d’un dia de curset de natació a l’escola “La Salle”.

Hi haurà diferents monitors especialitzats per a cada una de les activitats: el/la monitora de dansa, robòtica, teatre, activitats esportives, ciències, etc.

Hi haurà un espai per poder practicar, aprendre i jugar en llengua anglesa. A més, s’oferirà als infants del Casal poder fer “La nit a l’escola”, la qual consistirà a dormir una nit a l’escola amb tots els companys i companyes del casal on hi haurà jocs de nit i molta diversió.

El funcionament del Casalet és molt similar al del Casal, tot i que estarà pensat i adequat a l’edat i necessitats dels infants de P2 a P4.

També es desenvoluparà entorn l’eix temàtic del Casal on les nenes i els nens d’infantil podran gaudir d’activitats artístiques i d’expressió corporal, com el teatre, la dansa, activitats esportives, etc. Realitzaran a més una sortida setmanal conjunta amb la resta d’alumnes del Casal.

A més, faran jocs d’aigua i, també tindran la proposta de realitzar l’activitat de piscina per tal de preparar-los per l’estiu! (Aquesta activitat s’oferirà per a tots els alumnes i, en el cas de Casalet, serà voluntària).

Seguint amb la dinàmica del dia a dia a l’escola se’ls oferirà als alumnes de P2 i P3 continuar realitzant la migdiada. També, podran gaudir d’activitats i dinàmiques en llengua anglesa.

Els Casals  desenvoluparan la seva activitat a l’edifici del carrer Vendrell, 1.

Cada divendres es realitzarà una comunicació del recull d’activitats en forma de revista o vídeo per tal de compartir amb tots vosaltres.

Els casals prenen 3 setmanes:

  • 1a setmana: del 27 de juny al 1 de juliol de 9h a 17h
  • 2a setmana: del 4 al 8 de juliol de 9h a 17h
  • 3a setmana: de l’ 11 al 15 de juliol de 9h a 17h
    • 142€ de 9h a 17h (preu setmana)
    • 400€ de 9h a 17h (preu tres setmanes)

 

* La inscripció pot ser per setmanes.

El preu ja inclou l’assegurança, la piscina, els tallers, les excursions i el servei de menjador amb cuina pròpia.

Servei d’acollida de 8,30h a 9h que cal fer-ho constar a la inscripció: 15€/setmana.

El pagament del casal serà carregat en el rebut del mes.

Per altres possibilitats contacteu-nos a casal@decroly.org

En cas que el nen o nena no sigui de l’escola ens posarem en contacte amb vosaltres.

El període d’inscripcions començarà el 28 d’abril i es tancarà el 27 de maig o un cop omplertes les places disponibles per ordre de rebuda.

Qualsevol dubte podeu contactar-nos al correu casal@decroly.org

Us esperem amb molta il·lusió i ganes de començar!

Direcció del Casal