Continuïtat a Secundària

Els nostres alumnes de sisè, en acabar l’etapa de Primària, tenen continuïtat a Secundària en dues escoles concertades de la nostra zona educativa amb les quals tenim adscripció i d’aquesta manera podem assegurar les places educatives:

Segona escola

(en procés de validació pel departament)

L’elecció d’aquests centres s’han decidit en funció a l’afinitat metodològica, tot i tenir cada centre el seu propi programa pedagògic i la il·lusió de treballar amb nosaltres i realitzar un projecte comú amb els alumnes de cicle superior de les diferents escoles.

Aquest canvi de centre és acompanyat pels mestres i pel coordinador de Secundària que s’encarrega de fer el traspàs individualitzat a nivell pedagògic de l’alumnat a final de l’etapa i un seguiment durant el primer curs d’ESO.

Busquem evitar que aquest canvi de centre, es produeixi de forma brusca, acompanyant els i les alumnes en tot moment i agrupant-los segons les necessitats i demandes dels alumnes i l’escola.

Es fan jornades de Portes Obertes personalitzades per a les famílies de la nostra escola i trobades amb les direccions de les dues escoles per organitzar i dinamitzar les trobades.

S’organitzaran jornades i activitats amb els alumnes de les escoles.

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar al Francesc Cairó responsable de Secundària de l’escola: francesc@decroly.org