Associació famílies d’infants (AFI)

L’AFI és l’Associació de Famílies d’Infants de l’Escola Decroly. Hi estem representades totes les famílies de l’escola i és un espai més de participació amb l’objectiu de millorar l’escola i enfortir la comunitat.

A l’AFI ens organitzem a través d’una Junta, que gestiona l’associació, i treballem per comissions les diferents iniciatives que duem a terme. Una vegada a l’any es fa l’Assemblea General on es renoven els càrrecs.

D’entre les moltes activitats que fem durant el curs escolar, a l’AFI organitzem les passejades a la muntanya del Grup Natura, preparem Xerrades d’aquells temes que més interessen a les famílies i organitzem Tallers per gaudir en família.

També participem activament a l’organització de la Festa de Primavera de l’escola així com a la celebració del Jocs Florals de l’Escola Decroly per la diada de sant Jordi.

L’AFI està oberta a totes les famílies de l’escola per col·laborar en qualsevol d’aquestes activitats. Participar a l’AFI permet conèixer millor el dia a dia de l’escola i viure més intensament tot el que s’hi organitza.

Memòria Activitats

Pressupost