L'Escola Decroly i la premsa

L’Escola Decroly ha promogut des dels seus inicis la divulgació de la pedagogia activa i, en concret, del mètode Decroly. Aquí podreu descobrir diferents articles sobre l’escola a la premsa.

Connectats

L’Escola Decroly impulsa “Connectats” per potenciar les relacions en temps de la Covid.

Com triar escola en temps de pandèmia

L’Escola Decroly, enguany, ha decidit anticipar-se i posar a l’abast de les famílies un nou format de portes obertes. La iniciativa, anomenada Tastets, permet que s’inscriguin en una de les set visites disponibles, que es portaran a terme des de de març fins a maig.

L’Escola Decroly fa un trasllat educatiu

El trasllat de l’Escola Decroly ja és una realitat, i des d’aquest mes de març ens podeu trobar al número 1 del carrer Vendrell. El canvi ha estat tractat des d’un punt de vista pedagògic per l’equip docent i aquest fet, sumat a les novetats de la nova casa Decroly

Campanya de micromecenatge

Els fem arribar els enllaços referents a dues notícies que van sortir als diaris Ara i La Vanguardia: Escola Decroly inicia una campanya de microfinançament per pagar les obres del nou edifici Escuela Decroly inicia campaña microfinanciación pagar obras nuevo edificio

Programa Catacrak de Betevé

Els fem arribar l’emissió del programa de Betevé on han sortit els i les alumnes de la nostra escola celebrant Santa Cecilia.

Diari d’Andorra

Article al Diari d’Andorra: Les pedagogies modernes tendeixen a models semblants al que jo vaig seguir