Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

A Ermitage investiguem el passat

Com que el nostre centre d’interès és el treball, fa un temps els nens i nenes de la classe d’Ermitage vam observar la mà, ja que aquesta és la primera eina de treball de l’ésser humà.

A la rotllana vam parlar sobre quina era l’època de la història en la qual l’ésser humà feia les feines amb la mà. El Fèlix va dir molt encertadament que era la prehistòria.

Així doncs, vam recordar les diferents etapes de la història de la humanitat. Vam agafar un cordill i el vam estendre, després vam anar escrivint i col·locant per ordre totes les èpoques que coneixíem al llarg del fil.

Durant aquests últims dos mesos, hem anat investigant per grups les diferents etapes de la prehistòria, des de l’aparició dels primers éssers humans fins a la invenció de l’escriptura.

 Després de fer aquesta recerca, hem creat diferents textos i dibuixos a la nostra llibreta d’associació.

Finalment, a Laboratori hem creat una línia de temps amb les característiques més importants de cada etapa i l’hem penjat a la nostra classe.

Vine a Decroly i viu la màgia del Nadal

Vine a Decroly i viu la màgia del Nadal

Espectacle, xocolatada i entrega  de la carta de Reis al Patge Reial “FLIS, FLAS, FLUS”, un Patge Reial molt singular que després de l’espectacle recollirà les cartes de desitjos dels...