A Ermitage investiguem el passat

Com que el nostre centre d’interès és el treball, fa un temps els nens i nenes de la classe d’Ermitage vam observar la mà, ja que aquesta és la primera eina de treball de l’ésser humà.

A la rotllana vam parlar sobre quina era l’època de la història en la qual l’ésser humà feia les feines amb la mà. El Fèlix va dir molt encertadament que era la prehistòria.

Així doncs, vam recordar les diferents etapes de la història de la humanitat. Vam agafar un cordill i el vam estendre, després vam anar escrivint i col·locant per ordre totes les èpoques que coneixíem al llarg del fil.

Durant aquests últims dos mesos, hem anat investigant per grups les diferents etapes de la prehistòria, des de l’aparició dels primers éssers humans fins a la invenció de l’escriptura.

 Després de fer aquesta recerca, hem creat diferents textos i dibuixos a la nostra llibreta d’associació.

Finalment, a Laboratori hem creat una línia de temps amb les característiques més importants de cada etapa i l’hem penjat a la nostra classe.

Fem papir com els antics egipcis

A la classe de quart hem treballat l’antic Egipte, i hem descobert moltes coses d’aquesta apassionant civilització. Entre d’altres, vam veure que utilizaven la planta del papir per crear paper...

Descobrim el poeta Pablo Neruda

A la classe de castellà els alumnes de cinquè, L’Ermitage, han descobert el poeta xilè Pablo Neruda. Primer, van llegir el poema “Algunas amistades son eternas”, que els va agradar...