Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

A Valérie recreem la història d’Els tres porquets

A l’estona de teatre es fomenta la imaginació, la cooperació del grup i l’expressió oral i corporal. Els infants juguen, es diverteixen, viuen les emocions dels personatges i aprenen els valors de cada història.

Amb aquesta intenció sovint donem vida als contes que més ens agraden.

Fa uns dies, després d’explicar el conte d’Els tres porquets a la classe de Valérie, vam decidir recrear-ne la història.

El primer pas va ser buscar i crear els espais que encaixéssin a cada grup per poder crear els escenaris de la història.

Aquesta serà la nostra caseta de palla!

Aquesta serà la nostra caseta de fusta!

I aquesta serà la nostra caseta de maons!

 

S’explica la història i els nens i nenes es posen a la pell dels personatges que volen representar per esdevenir els protagonistes. S’organitzen i es posen d’acord per seguir la història i posar-hi veu i moviment.

 

Bufaré i bufaré i casa vostra destruiré!

No, no et deixarem passar, llop!

Doncs bufaré i bufaré i casa vostra destruiré!

Entraré per la xemeneia!

 

 

 

 

 

 

 

 

I per Santa Cecília… pastís de músic!

Els infants d’Anna Rubiés, Valérie Decordes i Lola Anglada també van elaborar pastís de músic per celebrar Santa Cecília! Voleu veure quins cuiners més especials tenim a l’escola?

Treballem en equip: construïm un vaixell

A través d’un conte de construccions que va portar el Max, entre tots i totes vàrem decidir fer-ne una. Primer de tot, vam pensar què podíem construir i després ens...

La poesia envaeix l’aula

Aquestes setmanes hem estat treballant la poesia a la classe de Salvador Millet. Els alumnes de quart van gaudir d’una  classe de castellà ben especial. Mentre escoltaven el poema “El viento...