Anem al mercat i fem un batut de maduixes!

Els nens i nenes d’infantil vam anar a visitar el Mercat de Sant Gervasi per conèixer les diferents parades: el seu nom, els productes que hi venen… Vam veure les peixateries, l’aviram, la botiga de llegums, la d’espècies i fruits secs i la parada d’ultramarins, on ens van regalar unes olives que estaven molt bones!

Després de veure totes les parades, els nens de Lola Anglada van decidir que volien comprar maduixes i en vam comprar dues caixetes. Un cop a la classe les vam observar i en vam aprendre moltes coses! Sabíeu que són un fruit sucós del que ens mengem les llavors? Les seves fulles s’anomenen sèpals. En vam fer el dibuix d’observació mitjançant l’observació directa i després les vam tastar i vam parlar de quin gust tenien.

A la tarda, a la classe d’anglès, vam seguir parlant de maduixes i vam decidir fer un batut. Després de parlar en anglès de quins ingredients i quins estris necessitavem vam tallar les maduixes entre tots i les vam batre amb la llet. The milkshake was delicious!

 

Hem observat

El pes del pollet

Durant el primer trimestre va arribar el Kawasaki. El pollet va néixer després que el seu ou estigués vint-i-un dies a dins

Hem fet

Fem galetes saludables

Aquest segon trimestre hem reiniciat els tallers amb molta il·lusió. Un dels que més agraden als infants de Pau Vila,

Hem fet

Connexions amb Vil·la Florida

Com sabeu, l’any passat vam arrencar el programa Connexions, que impulsa la col·laboració entre l’escola i un equipament del barri,