Fem Sorpreses! Un moment màgic a Anna Rubiés

A la classe d’Anna Rubiés ens agrada molt fer sorpreses. Només un nen o  nena sap el que hi ha dins d’aquell paquet i aquí comença la màgia.

Podem descobrir a través dels nostres sentits diferents olors, textures, sons, formes… que a vegades ens resulten familiars i altres vegades són totalment noves.

Aquest cop la sorpresa estava embolicada amb paper i només agafar-lo ja sonava, ho vam sacsejar i ens recordava el so d’una maraca. Hi podria haver una a dins del paquet?

Un dels infants de la classe va notar que desprenia una olor forta, la qual el va fer pensar en alguna cosa coneguda però no sabia exactament que era. Tots van voler olorar i semblava cafè però com podia ser? El paper estaria mullat, deien els infants.

Finalment vam decidir obrir la sorpresa i allà ens vam trobar uns granets marrons, petits i durs. Desprenien una olor molt forta i la seva forma no era del tot rodona. Alguns van recordar el cafè en pols de casa seva però no era del tot així. El Guiu ens va explicar que si l’aixafàvem es desfeia. Vam provar d’aixafar-lo amb els peus, amb la picadora i amb el morter, tot experimentant com s’anava esmicolant.

                             

 

Hem observat

El pes del pollet

Durant el primer trimestre va arribar el Kawasaki. El pollet va néixer després que el seu ou estigués vint-i-un dies a dins

Hem fet

Fem galetes saludables

Aquest segon trimestre hem reiniciat els tallers amb molta il·lusió. Un dels que més agraden als infants de Pau Vila,

Hem fet

Connexions amb Vil·la Florida

Com sabeu, l’any passat vam arrencar el programa Connexions, que impulsa la col·laboració entre l’escola i un equipament del barri,