Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Fem Sorpreses! Un moment màgic a Anna Rubiés

A la classe d’Anna Rubiés ens agrada molt fer sorpreses. Només un nen o  nena sap el que hi ha dins d’aquell paquet i aquí comença la màgia.

Podem descobrir a través dels nostres sentits diferents olors, textures, sons, formes… que a vegades ens resulten familiars i altres vegades són totalment noves.

Aquest cop la sorpresa estava embolicada amb paper i només agafar-lo ja sonava, ho vam sacsejar i ens recordava el so d’una maraca. Hi podria haver una a dins del paquet?

Un dels infants de la classe va notar que desprenia una olor forta, la qual el va fer pensar en alguna cosa coneguda però no sabia exactament que era. Tots van voler olorar i semblava cafè però com podia ser? El paper estaria mullat, deien els infants.

Finalment vam decidir obrir la sorpresa i allà ens vam trobar uns granets marrons, petits i durs. Desprenien una olor molt forta i la seva forma no era del tot rodona. Alguns van recordar el cafè en pols de casa seva però no era del tot així. El Guiu ens va explicar que si l’aixafàvem es desfeia. Vam provar d’aixafar-lo amb els peus, amb la picadora i amb el morter, tot experimentant com s’anava esmicolant.

                             

 

Ha arribat el Tió!

Amb molta il·lusió tots els nens i nenes d’infantil vam anar a fer la recerca del Tió al parc de la Tamarita! Després d’un passeig divertit pel parc vam trobar-lo...

Anem al mercat i fem un batut de maduixes!

Els nens i nenes d’infantil vam anar a visitar el Mercat de Sant Gervasi per conèixer les diferents parades: el seu nom, els productes que hi venen… Vam veure les...

Fem papir com els antics egipcis

A la classe de quart hem treballat l’antic Egipte, i hem descobert moltes coses d’aquesta apassionant civilització. Entre d’altres, vam veure que utilizaven la planta del papir per crear paper...