Treballem l’alimentació saludable

El centre d’interès de la classe de Millet és l’alimentació. Per aquest motiu, durant el primer trimestre hem parlat molt de per què mengem, quins nutrients ens aporten els aliments i, sobretot, quines són les bases d’una alimentació saludable.

Entre d’altres activitats, hem elaborat un menú saludable basat en el plat de Harvard, que ens parla de les proporcions en les que s’han de consumir els aliments en cada àpat. Vam presentar-lo als altres alumnes de primària i ara els tenim penjats al menjador per tenir-ho present.

A la classe també hem parlat de la importància de reduir la proteïna animal, ja que hem après que si prioritzem la proteïna vegetal, a més de menjar més sa també reduïrem els gasos d’efecte hivernacle. A la classe de castellà vam treballar la recepta d’unes hamburgueses vegetals amb llegums i després les vam elaborar al taller de cuina. Ens van quedar tan bones que s’han introduït també al menú de l’escola.

Com que ens ha semblat molt interessant tot el que hem après a la classe hem volgut compartir-ho amb la resta dels nens i nenes de l’escola. Per això hem elaborat uns tríptics a la classe d’ICT per repartir a totes les famílies i hem passat per les classes per explicar a la resta de nens i nenes tot el que hem descobert.

Hem fet

L’alfàbrega de la Mila

L’altre dia la Mila va portar un paquet embolicat amb una bossa a la classe de Pau Vila. Després de

Art

Pel febrer, floreix l’ametller

A l’escola Decroly aprofitem qualsevol ocasió per aprendre. Aquest mes de febrer, com que l’ametller prop de l’escola estava florit, totes les

Hem observat

El pes del pollet

Durant el primer trimestre va arribar el Kawasaki. El pollet va néixer després que el seu ou estigués vint-i-un dies a dins