A Ermitage treballem el nostre centre d’interès amb la milla solidària

Com ja sabeu, aquest diumenge se celebra la primera milla solidària de l’escola. Amb el lema “correm per tothom” farem una cursa per col·laborar amb la Marató de TV3. Aquesta setmana ho estem aprofitant per treballar continguts a totes les classes relacionats amb el nostre centre d’interès.

A la classe de l’Ermitage, per exemple, hem après que una milla són aproximadament 1,6 quilòmetres. A Educació Física hem estat treballant la resistència. Això ho hem fet segmentant la carrera contínua i cadascú ha anat experimentant com es trobava corrent a diferents intensitats. A més hem parlat de la freqüència cardíaca en repòs i dels estiraments dinàmics i estàtics. També hem investigat què és el flat.

A l’aula també ens hem preguntat per què creixen plantes entre els panots de les voreres, i hem decidit investigar-ho. A més, hem aprofitat per fer el recorregut de la cursa a peu buscant plantes a les llambordes. En un dels trams n’hi havia força i ens hem assegut a fer-ne un dibuix d’observació.

Durant aquesta setmana la resta de classes seguiran treballant la milla solidària, de manera que tots arribarem a diumenge ben preparats per córrer per una bona causa!

I per Santa Cecília… pastís de músic!

Els infants d’Anna Rubiés, Valérie Decordes i Lola Anglada també van elaborar pastís de músic per celebrar Santa Cecília! Voleu veure quins cuiners més especials tenim a l’escola?

Nova conillada!

Primeres hores de vida A l’escola hem ampliat la nostra família amb una nova conillada! En principi hem pogut veure uns set conillets. Voleu veure el seu creixement? A través...