Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

A Ermitage treballem el nostre centre d’interès amb la milla solidària

Com ja sabeu, aquest diumenge se celebra la primera milla solidària de l’escola. Amb el lema “correm per tothom” farem una cursa per col·laborar amb la Marató de TV3. Aquesta setmana ho estem aprofitant per treballar continguts a totes les classes relacionats amb el nostre centre d’interès.

A la classe de l’Ermitage, per exemple, hem après que una milla són aproximadament 1,6 quilòmetres. A Educació Física hem estat treballant la resistència. Això ho hem fet segmentant la carrera contínua i cadascú ha anat experimentant com es trobava corrent a diferents intensitats. A més hem parlat de la freqüència cardíaca en repòs i dels estiraments dinàmics i estàtics. També hem investigat què és el flat.

A l’aula també ens hem preguntat per què creixen plantes entre els panots de les voreres, i hem decidit investigar-ho. A més, hem aprofitat per fer el recorregut de la cursa a peu buscant plantes a les llambordes. En un dels trams n’hi havia força i ens hem assegut a fer-ne un dibuix d’observació.

Durant aquesta setmana la resta de classes seguiran treballant la milla solidària, de manera que tots arribarem a diumenge ben preparats per córrer per una bona causa!

L’art per comprendre el món

El dia a dia a l’escola el construïm seguint els principis del mètode Decroly. La interacció de l’infant amb el món és possible gràcies a l’observació, associació i expressió de...

Descobrim el poeta Pablo Neruda

A la classe de castellà els alumnes de cinquè, L’Ermitage, han descobert el poeta xilè Pablo Neruda. Primer, van llegir el poema “Algunas amistades son eternas”, que els va agradar...