Correm per tothom!

El diumenge 26 de març va ser una data molt especial per a tots. A les 10 del matí estàvem convocats a la primera Milla solidària de de l’escola Decroly, que es realitzava amb la intenció de recaptar diners per fer un donatiu a la Marató de TV3. Prèviament havíem treballat a les classes què és una milla, quin recorregut faríem, què és la solidaritat i altres conceptes relacionats amb el cos i l’educació física.

La cursa va començar quan va sonar el xiulet de sortida. Els primers corredors van arribar a la meta al cap de pocs minuts, mentre que d’altres van triar fer la cursa caminant i van trigar una mica més. Després de la cursa, vam entrar a l’escola on ens esperava una barra solidària amb entrepans i begudes.

Va ser una bonica jornada a la nostra comunitat educativa i aquest projecte, ha fet possible que, la Fundació Escola Decroly realitzi a la Marató 2022 per les malalties cardiovasculars un donatiu de 2.632 €!

Moltes gràcies Marc Rovira per les teves fotografíes i pel teu seguiment pel diari Ara!!!!

https://mirades.ara.cat/m4724

Fem taller de càlcul a Millet

A la classe de Millet fem tallers de càlcul els dijous a la tarda. Mentre la meitat del grup fa Laboratori, la resta es divideix en parelles i va passant...

Diari d’Andorra

Article al Diari d’Andorra: Les pedagogies modernes tendeixen a models semblants al que jo vaig seguir