Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

A Lola Anglada descobrim els prismes

Fa uns dies a l’estona d’anglès vam fer una sorpresa molt especial a la classe de Lola Anglada. Es tractava d’uns objectes molt fràgils i durs, amb moltes cantonades. En tocar la sorpresa a dins de la caixa, el sentit del tacte ens portava a pensar que eren triangles, quadrats i rodones, però quan vam provar de dibuixar allò que tocàvem ens va semblar molt complicat i ens vam adonar que eren unes formes especials.

Finalment vam obrir la sorpresa i vam veure que es tractava de prismes de vidre. El primer que ens va cridar l’atenció va ser que reflectien la llum del sostre de la classe, i que la canviaven de lloc. Vam voler sortir al pati per veure si també passava amb la llum del sol, però aquell dia feia núvol i no vam poder experimentar amb la llum. La classe següent vam tenir més sort i vam poder gaudir d’una estona fent proves amb els diferents prismes. Va ser molt interessant!

Programa Catacrak de Betevé

Els fem arribar l’emissió del programa de Betevé on han sortit els i les alumnes de la nostra escola celebrant Santa Cecilia.

Amb moltes ganes de tenir-los aquí!

Ja falten pocs dies perquè neixin els pollets! Tots els infants de l’Escola estem molt expectants. Durant aquests dies hem anat a les incubadores diverses vegades molt il·lusionats!!!