Christo i Jeanne-Claude ens inspiren 

A la classe d’art,  els i les alumnes de Pau Vila i Ferrière acabem el trimestre amb una escultura inspirada en l’obra de Christo i Jeanne-Claude quan embolcallaven grans monuments per tal que l’espectador interpretés o intuís el que s’hi amaga.  

El primer pas del nostre procés artístic va ser observar els diferents tipus de teixits amb les lupes i els microscopis per descobrir que segons les trames que tenen poden ser més o menys transparents. Llavors cada infant va escollir diferents retalls per elaborar la seva pròpia tela amb un pedaç el màxim transparent possible per provocar la interpretació del que embolcallaríem. Després de molts dies de feina cada infant va cosir, pedaç a pedaç, el seu tros de tela. 

En paral·lel, vam anar a visitar el Museu Nacional d’Art on ens van introduir al món de l’escultura. Allà vam descobrir els materials que s’utilitzen: marbre, fang, ferro, fustes, etc. i que n’hi ha de més abstractes i de més realistes. A partir d’aquí, els petits artistes van elaborar individualment una escultura de fusta amb elements naturals i filferro i li van posar un títol.  

Finalment, vam unir els dos treballs embolcallant les escultures amb la tela.  

Ha estat un llarg procés creatiu, on a més de fer unes obres genials i originals, molts infants no volien parar de crear.  

Celebracions

Celebrem Sant Jordi!

Dimarts passat, amb motiu de la diada de Sant Jordi, vam passar un matí ple de sorpreses i lectures. En

Hem fet

L’alfàbrega de la Mila

L’altre dia la Mila va portar un paquet embolicat amb una bossa a la classe de Pau Vila. Després de