Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Avui ens ha visitat el veterinari!

Avui hem tingut una visita molt especial a l’escola. El Javi, el nostre veterinari, ha vingut a revisar tots els animals de primària i del pati. Ha fet la visita a la classe de l’Ermitage i ha aprofitat per explicar un munt de coses interessants.

Ha començat revisant la Griseta, la nostra conilla que viu al pati. Li ha revisat el creixement de les dents, les orelles i les ungles.

Després ha estat amb els pollets que tot just fa un mes van sortir dels ous. Ens ha dit que ja estan preparats per començar a aclimatar-se al galliner del pati, de manera que començarem a treure’ls durant el dia. També hem après moltes coses de la seva alimentació i de què els diferencia dels mamífers, i ens ha fer pensar sobre perquè ja sabien menjar des del primer dia de néixer.

Després dels pollets ha arribat el torn de les tortugues d’aigua que viuen al pati. Tot i que a l’escola hi ha tres tortugues, només ha pogut visitar la Filomena i la Tortu, ja que l’altra suposem que està hivernant ja. Ens ha parlat de la hivernació i dels animals de pell freda, i ens ha sorprès saber que el cor de les tortugues només batega un parell de cops per minut quan hivernen!

Quan el Javi ha visitat el Desert, el geco que viu a la nostra classe, ens ha felicitat perquè fa molt bé la muda i té la cua molt gruixuda, que vol dir que està molt ben alimentat.

Per últim, el Javi ha revisat el Piolín, la carolina que està a la classe de tercer i que ha tingut una mica de por quan l’hem tret de la gàbia.

Volem agrair al Javi la seva dedicació i tot el que ens ha explicat, ja que hem après moltes coses!

Voleu conèixer el càrrec de bibliotecari?

A l’assemblea els nens de l’equip guanyador es reparteixen els càrrecs generals, que són els més importants de l’escola. Un dels càrrecs és el de bibliotecari, que es fa cada...

Visitem l’aula ambiental del bosc Turull

Els nens i nenes de Sant Francesc hem anat a l’aula ambiental del bosc Turull per investigar, a partir de rastres de diferents tipus, quina flora i fauna s’hi amaga....