Som els caps de menjador!

Aquesta assemblea, el càrrec de cap de menjador recau a l’equip Isard. El cap de menjador general és el Teo, que té la responsabilitat més gran. L’Erin i el Dídac, de l’equip dofí, són els ajudants, i entre els tres s’encarreguen dels tres torns de menjador.

A primera hora el Teo recull la llibreta de menjadors de secretaria i passa per les classes per saber quins alumnes han faltat, quins necessiten menú especial, etc. Quan ha acabat la ronda, fa el traspàs a secretaria, que ho comunica a cuina.

A l’hora de dinar, els tres caps de menjador es reparteixen els torns però fan la mateixa feina. Baixen al menjador 15 minuts abans de l’hora de dinar i, amb l’ajuda dels caps de taula, paren taula. Un cop entren els alumnes, miren qui porta tovalló, ajuden a servir i a recollir els plats, ajuden els qui ho necessiten a tallar el menjar, emplenen les gerres, etc.

Com veieu, els caps de menjador fan una feina molt necessària per l’escola!

Hem observat

El pes del pollet

Durant el primer trimestre va arribar el Kawasaki. El pollet va néixer després que el seu ou estigués vint-i-un dies a dins

Hem fet

Fem galetes saludables

Aquest segon trimestre hem reiniciat els tallers amb molta il·lusió. Un dels que més agraden als infants de Pau Vila,

Hem fet

Connexions amb Vil·la Florida

Com sabeu, l’any passat vam arrencar el programa Connexions, que impulsa la col·laboració entre l’escola i un equipament del barri,