Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Som els caps de menjador!

Aquesta assemblea, el càrrec de cap de menjador recau a l’equip Isard. El cap de menjador general és el Teo, que té la responsabilitat més gran. L’Erin i el Dídac, de l’equip dofí, són els ajudants, i entre els tres s’encarreguen dels tres torns de menjador.

A primera hora el Teo recull la llibreta de menjadors de secretaria i passa per les classes per saber quins alumnes han faltat, quins necessiten menú especial, etc. Quan ha acabat la ronda, fa el traspàs a secretaria, que ho comunica a cuina.

A l’hora de dinar, els tres caps de menjador es reparteixen els torns però fan la mateixa feina. Baixen al menjador 15 minuts abans de l’hora de dinar i, amb l’ajuda dels caps de taula, paren taula. Un cop entren els alumnes, miren qui porta tovalló, ajuden a servir i a recollir els plats, ajuden els qui ho necessiten a tallar el menjar, emplenen les gerres, etc.

Com veieu, els caps de menjador fan una feina molt necessària per l’escola!

Fem taller de creacions amb cartró

Un altre dels tallers que ens encanta fer als infants de primària els dimarts a la tarda és el de creacions amb cartró. Ens ajuntem nens i nenes de primer,...

Visita de mestres d’Escoles Decroly de Bèlgica

El passat 24, 25 i 26 d’octubre, Nicolàs Maron (director de l’École Ouverte) i Hélène Gutt (exdirectora de l’Escola Decroly de Brussel·les) han visitat la nostra Escola amb l’objectiu de...