Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Celebrem els tercers Jocs Florals!

Divendres passat, amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, vam celebrar els tercers Jocs Florals de l’escola. Va ser una gran festa organitzada per l’Associació de Famílies d’Infants de l’escola, que es va preparar des de setmanes abans a les classes.

El tema triat per aquests Jocs Florals van ser els relats curts, inspirats en algun element de la llegenda de sant Jordi i situats en algun espai del barri.

A les classes d’infantil els infants es van anar a inspirar al parc de la Tamarita i van inventar contes conjunts entre tota la classe.

Al cicle inicial van inventar relats curts en petits grups.

Pau-Vila_-la-historia-del-nen-i-la-nena

Per inspirar-se, els nens i les nenes de Ferrière van anar al Monestir de Santa Maria de Valldonzella.

Els nens i les nenes de Sant Francesc van escriure els seus relats individuals a l’estona de castellà.

3r-primaria_organized

Millet, Ermitage i Mn Bosch també van escriure relats individuals inspirats en algun element natural del barri de Sant Gervasi.

4t-primaria_removed

Ermitage_-La-baixa-autoestima

Un cop vam tenir tots els relats pares i mares voluntaris es van coordinar per llegir-los i triar els guanyadors, que van rebre un llibre de mans de l’AFI.

Les famílies també van rebre premis per les seves creacions artístiques fetes amb material reciclat.

Va ser una festa fantàstica!

A Ermitage investiguem el passat

Com que el nostre centre d’interès és el treball, fa un temps els nens i nenes de la classe d’Ermitage vam observar la mà, ja que aquesta és la primera...

Estrenem nou apartat de premsa!

Voleu saber més sobre la pedagogia i el Mètode Decroly? Teniu curiositat per saber el que fem i per què ho fem? Aprofitant el 60è aniversari de l’escola estrenem nou...

Fem càlcul i llengua fent panellets!

Com sabeu, a l’escola treballem de manera globalitzada. Això vol dir que de qualsevol cosa que fem en traiem aprenentatges de les diferents àrees. La setmana passada, amb motiu de...