Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Coneixem la biblioteca del barri

Fa uns dies, els i les alumnes de la classe Mn. Bosch van anar a fer una visita a la biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall, i van participar en l’activitat “Coneix la biblioteca” amb l’objectiu de conèixer el funcionament d’una biblioteca municipal.

La bibliotecària encarregada de la secció infantil i juvenil els va explicar tot allò que es pot fer a la biblioteca, a més de quina tipologia de documents tenen, com consultar el catàleg i quin és el sistema de classificació de llibres. Després, els va fer un joc per comprovar que havien entès tot allò que els havia explicat.

Per últim, els nens i nenes van tenir una estona per remenar entre els llibres i gaudir d’una estona de lectura amb els companys.

Tenim cura dels nostres animals

Com cada any, el nostre veterinari, en Javi Vergés, va venir a fer la revisió dels nostres animals. Els nens i nenes de Lola Anglada vam poder observar quines cures...

Recollim el compost

Tots els nens i nenes de l’escola es reparteixen les tasques relacionades amb l’hort urbà. Els nens i nenes de Millet són els encarregats de fer el compost que servirà...