Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Fem sorpreses a ICT!

La setmana passada el Nicolás ens va portar un paquet a la classe d’ICT, que com sabeu fem en anglès a l’escola. Com fem sempre amb les sorpreses, el vam posar el centre de la rotllana i els nens i les nenes d’Ermitage van començar a fer preguntes per intentar endevinar què era. De seguida els va quedar clar que no podia ser una sorpresa normal, havia de ser alguna cosa relacionada amb la informàtica! Així, a poc a poc van anar sortint preguntes sobre totes les parts de l’ordinador, fins que vam resoldre què hi havia dins del paquet: un kit per convertir qualsevol fruita en un teclat de l’ordinador. Vam obrir el paquet i, un cop vam haver observat tot el que contenia, vam intentar esbrinar com funcionava i per què. Vam aprendre que els materials orgànics, com les fruites, són conductors i que tots els circuits han de fer terra per tenir un final. Amb aquesta informació vam muntar el nostre circuit i vam aconseguir tocar el piano amb quatre peres.

Un de nosaltres havia de tocar el cable terra per tancar el circuit.
Vam haver de fer unes quantes proves per poder fer funcionar el circuit

Després fins i tot ens vam atrevir a innovar, quan vam veure que nosaltres també som conductors i que podíem fer-lo sonar si ens tocàvem la pell entre nosaltres i l’últim tocava les peres.

Voleu veure com sonava?

Vam tocar la cançó de la mosqueta que coneixem de la classe de música

Va ser tota una experiència!

Amb moltes ganes de tenir-los aquí!

Ja falten pocs dies perquè neixin els pollets! Tots els infants de l’Escola estem molt expectants. Durant aquests dies hem anat a les incubadores diverses vegades molt il·lusionats!!!

Guanyadors dels Jocs Florals 2021

Pau Vila La idea fantàsticaAutora: Aroa Hi havia una vegada un bosc on tothom anava del revés. Estaven una mica cansats d’anar al revés. Un dia una nena va arribar...

Estrenem nou apartat de premsa!

Voleu saber més sobre la pedagogia i el Mètode Decroly? Teniu curiositat per saber el que fem i per què ho fem? Aprofitant el 60è aniversari de l’escola estrenem nou...