Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Visita de mestres d’Escoles Decroly de Bèlgica

El passat 24, 25 i 26 d’octubre, Nicolàs Maron (director de l’École Ouverte) i Hélène Gutt (exdirectora de l’Escola Decroly de Brussel·les) han visitat la nostra Escola amb l’objectiu de compartir sabers, experiències, dinàmiques de treball i conèixer aspectes del nostre centre que fins ara desconeixien. Junts, hem reflexionat sobre diferents aplicacions del mètode Decroly, hem fet dinàmiques vivencials decrolyanes, hem construït sabers a partir d’experiments, hem compartit els nostres espais, materials, activitats, organització… En definitiva, hem fet un intercanvi entre mestres i alumnes, mestres i mestres amb molta reflexió pedagògica al darrere. Com ells mateixos ens han dit, marxen “amb el cap ple d’idees i amb moltíssima energia per arrencar nous projectes”. Per la nostra banda, esperem continuar caminant junts i amb ganes de futurs intercanvis que ens ajudin a créixer en la identitat i la pedagogia Decroly tan característica i autèntica.

L’art per comprendre el món

El dia a dia a l’escola el construïm seguint els principis del mètode Decroly. La interacció de l’infant amb el món és possible gràcies a l’observació, associació i expressió de...

I per Santa Cecília… pastís de músic!

Els infants d’Anna Rubiés, Valérie Decordes i Lola Anglada també van elaborar pastís de músic per celebrar Santa Cecília! Voleu veure quins cuiners més especials tenim a l’escola?