Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Fem taller de càlcul a Millet

A la classe de Millet fem tallers de càlcul els dijous a la tarda. Mentre la meitat del grup fa Laboratori, la resta es divideix en parelles i va passant per les estacions matemàtiques, que van variant al llarg del curs.

La setmana passada en una de les estacions es treballaven les mesures de longitud. Així, els infants havien de calcular la distància que recorrien els diferents cotxes i figures, fent servir metres, decímetres i centímetres.

En una altra estació es treballava l’estadística i l’atzar. Els nens i nenes havien de fer estimacions de si cada vegada que donaven corda a les joguines farien el mateix recorregut i la mateixa distància.

A Lola Anglada descobrim els prismes

Fa uns dies a l’estona d’anglès vam fer una sorpresa molt especial a la classe de Lola Anglada. Es tractava d’uns objectes molt fràgils i durs, amb moltes cantonades. En...

L’art per comprendre el món

El dia a dia a l’escola el construïm seguint els principis del mètode Decroly. La interacció de l’infant amb el món és possible gràcies a l’observació, associació i expressió de...