Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

I tu, quin llibre salvaries?

Els nens i les nenes de l’escola van a la biblioteca cada setmana. Allà llegeixen, però també parlen de llibres. Parlen de què senten quan els llegeixen, en quins llibres els fan pensar o quines coses els fan recordar.

Practiquem la lectura en veu alta.
Després del conte i la conversa fem lectura individual.

Fa uns dies els nens i nenes de Mossèn Bosch van escoltar com la Isabel els explicava l’àlbum il·lustrat “La bibliotecària de Bàssora” que narra la història d’una bibliotecària que, amb l’ajuda de veïns i amics, va salvar molts llibres de l’incendi que va patir la biblioteca central durant la guerra d’Iraq. En va salvar molts, però nosaltres a la classe ens hem imaginat com hagués sigut si només n’hagués pogut salvar un. Quin llibre salvariem nosaltres si estéssim en aquesta situació? Alguns alumnes ho tenien molt clar, mentre que a d’altres els va costar triar-ne només un. Després de la conversa van crear la coberta del llibre triat, real o imaginada, i en van fer un mural. I tu, quin llibre salvaries?

Aquests són els que salvaríem nosaltres!

Visita de mestres d’Escoles Decroly de Bèlgica

El passat 24, 25 i 26 d’octubre, Nicolàs Maron (director de l’École Ouverte) i Hélène Gutt (exdirectora de l’Escola Decroly de Brussel·les) han visitat la nostra Escola amb l’objectiu de...