Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Fem taller de creacions amb cartró

Un altre dels tallers que ens encanta fer als infants de primària els dimarts a la tarda és el de creacions amb cartró. Ens ajuntem nens i nenes de primer, segon i tercer i ens trobem per fer dissenys en paper que després transformarem en obres en volum.

A l’escola disposem d’eines adaptades per serrar el cartró, doblegar-lo i fins i tot cargols per unir-lo. A més, quan les nostres idees ho requereixen, disposem d’altres materials com felpa, pintura, i fil i agulla per cosir. Deixem volar la nostra imaginació i ens surten creacions de tot tipus!

Hem fet un Talent Show!

Els nens i les nenes de l’Ermitage hem fet una mostra de talents a la classe de Let’s talk. A la classe d’anglès vam veure exemples de concursos de talents...

Programa Catacrak de Betevé

Els fem arribar l’emissió del programa de Betevé on han sortit els i les alumnes de la nostra escola celebrant Santa Cecilia.

El laboratori: de la ment a les mans

El mètode Decroly és un mètode instaurat al 1900 i en l’actualitat el validen els darrers descobriments neuro-científics que promouen la renovació pedagògica en moltes escoles de Catalunya. El mètode,...