Membres del govern per un dia

Fa uns dies els alumnes de Mn. Bosch vam anar al Palau de la Generalitat, situat a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Abans de fer la visita vam triar diferents càrrecs (president de la Generalitat, secretari i portaveu) i vam dividir la classe en quatre conselleries: educació, salut, igualtat i feminismes i acció climàtica. Un cop organitzats, vam debatre sobre diferents temes socials a partir de notícies reals, per després poder plantejar propostes de govern a la sala de reunions.

Només arribar al Palau, ens vam reunir i vam prendre possessió dels càrrecs: la Sidonie com a presidenta, el Matias com a secretari i l’Èric com a portaveu. A més del Luka, l’Aram, el Gabriel i la Naia com a consellers.

Un cop cadascú havia ocupat el seu lloc va començar la reunió de govern on es van exposar les diferents propostes i se’n va votar una per a cada conselleria. En acabar la reunió ens vam traslladar a la sala de premsa, on alguns ens vam convertir en periodistes que escoltàvem la roda de premsa dels nostres representants.

Per últim, vam fer una visita pel Palau de la Generalitat: vam veure la sala de reunions, el despatx del president, el pati dels tarongers i hem creuat unes paraules amb el secretari de govern.

Ens va agradar molt visitar el Palau i ens ho vam passar molt bé representant l’ofici de polític. Ens hauria agradat veure al president Pere Aragonès per fer-li arribar les nostres propostes de veritat.

Hem observat

El pes del pollet

Durant el primer trimestre va arribar el Kawasaki. El pollet va néixer després que el seu ou estigués vint-i-un dies a dins

Hem fet

Fem galetes saludables

Aquest segon trimestre hem reiniciat els tallers amb molta il·lusió. Un dels que més agraden als infants de Pau Vila,

Hem fet

Connexions amb Vil·la Florida

Com sabeu, l’any passat vam arrencar el programa Connexions, que impulsa la col·laboració entre l’escola i un equipament del barri,