Triem els capitans i les capitanes!

Cada inici de curs porta una nova a campanya a l’escola Decroly. I és que cada curs toca triar, a la primera assemblea, qui seran els capitans o les capitanes de cada un dels equips. Ser el representant dels equips és una gran responsabilitat i inclou tasques com formar el govern o tancar cada assemblea amb els crits dels equips. En un sentit més ampli, s’espera de les capitanes i els capitans que ajudin els nens i nenes més petits i els animin a treballar per l’equip amb l’objectiu de guanyar l’assemblea final.

Els nens i nenes de sisè que volen representar el seu equip comencen la campanya anant per les classes de primària a presentar-se. A més, durant les estones de pati parlen amb els infants d’altres classes, enganxen cartells demanant el vot per tota l’escola i fins i tot reparteixen adhesius.

Després d’una intensa campanya, obren la primera assemblea amb els discursos que s’han preparat a casa. Allà expliquen què poden aportar als seus equips i què faran per ajudar l’escola i tots els altres companys i companyes.

En últim lloc, es demana el vot a tots els nens i les nenes de primària, que posen un nom a l’urna del candidat que han triat per representar el seu equip.

Donem les gràcies a tots els candidats dofins, falcons i isards que s’han esforçat per fer una molt bona campanya! Molta sort a tots i a totes!

Celebracions

Celebrem Sant Jordi!

Dimarts passat, amb motiu de la diada de Sant Jordi, vam passar un matí ple de sorpreses i lectures. En

Hem fet

L’alfàbrega de la Mila

L’altre dia la Mila va portar un paquet embolicat amb una bossa a la classe de Pau Vila. Després de