Visitem el Mercat de Sant Gervasi

Tots els nens i nenes d’infantil vam sortir a visitar el Mercat de Sant Gervasi. Aquesta és una de les sortides que realitzem tots els anys per a conèixer el nostre entorn.

Com sempre donem les gràcies als comerciants del Mercat que sempre ens reben amb alegria i proximitat.

Els infants d’Anna Rubiés vam comprar cinc tomàquets i quatre botifarres al mercat.

Quants tomàquets hem comprat?
D’on surten? Què necessitem per obrir-los? Aquestes son algunes de les preguntes que els sorgeixen a l’aula durant l’observació. Però el que més ens agrada és cuinar! Per això van preparar una amanida boníssima amb oli i sal. I després a cuinar la botifarra!

Els infants de Valérie Decordes van comprar ous de guatlla i d’ànec a l’Aviram, també pèsols a la verduleria. També van entrar a un petit supermercat que hi ha dins del mercat i van poder comparar quines coses diferents hi trobaven.

Un cop a l’aula…. com podíen classificar els diversos aliments que van veure al mercat?

Els infants de Lola Anglada van decidir comprar cols de Brusel·les.

Després d’observar les cols vam realitzar diverses activitats de càlcul. Quantes cols hi ha? Ens arriben per tots? Ens sobra alguna? I per acabar també les van cuinar!

Recepta: (us animem a provar-la!)

  1. Retirem les primeres fulles i tallem el tronc.
  2. Rentem les cols.
  3. Bullim les cols tallades per la meitat durant 3 minuts.
  4. Després les passem per la paella fins que quedin una mica torradetes.
  5. Afegim oli d’oliva i sal.

Celebrem Sant Jordi

Aquest any per Sant Jordi hem organitzat diversos tallers i racons de lectura per l’escola. Durant la setmana els nens i nenes van poder gaudir de diversos espais per fruir...

Celebrem els Jocs Florals 2022

Per aquest Sant Jordi hem tornat a celebrar els Jocs Florals, amb la col·laboració de l’AFI, amb molta il·lusió. Els nens i nenes d’Infantil han participat recomanant alguns contes que...