Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Visitem el Mercat de Sant Gervasi

Tots els nens i nenes d’infantil vam sortir a visitar el Mercat de Sant Gervasi. Aquesta és una de les sortides que realitzem tots els anys per a conèixer el nostre entorn.

Com sempre donem les gràcies als comerciants del Mercat que sempre ens reben amb alegria i proximitat.

Els infants d’Anna Rubiés vam comprar cinc tomàquets i quatre botifarres al mercat.

Quants tomàquets hem comprat?
D’on surten? Què necessitem per obrir-los? Aquestes son algunes de les preguntes que els sorgeixen a l’aula durant l’observació. Però el que més ens agrada és cuinar! Per això van preparar una amanida boníssima amb oli i sal. I després a cuinar la botifarra!

Els infants de Valérie Decordes van comprar ous de guatlla i d’ànec a l’Aviram, també pèsols a la verduleria. També van entrar a un petit supermercat que hi ha dins del mercat i van poder comparar quines coses diferents hi trobaven.

Un cop a l’aula…. com podíen classificar els diversos aliments que van veure al mercat?

Els infants de Lola Anglada van decidir comprar cols de Brusel·les.

Després d’observar les cols vam realitzar diverses activitats de càlcul. Quantes cols hi ha? Ens arriben per tots? Ens sobra alguna? I per acabar també les van cuinar!

Recepta: (us animem a provar-la!)

  1. Retirem les primeres fulles i tallem el tronc.
  2. Rentem les cols.
  3. Bullim les cols tallades per la meitat durant 3 minuts.
  4. Després les passem per la paella fins que quedin una mica torradetes.
  5. Afegim oli d’oliva i sal.

Hem fet un Talent Show!

Els nens i les nenes de l’Ermitage hem fet una mostra de talents a la classe de Let’s talk. A la classe d’anglès vam veure exemples de concursos de talents...

I per Santa Cecília… pastís de músic!

Els infants d’Anna Rubiés, Valérie Decordes i Lola Anglada també van elaborar pastís de músic per celebrar Santa Cecília! Voleu veure quins cuiners més especials tenim a l’escola?

Correm per tothom!

El diumenge 26 de març va ser una data molt especial per a tots. A les 10 del matí estàvem convocats a la primera Milla solidària de de l’escola Decroly,...