Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

A Ferrière lluitem contra el malbaratament alimentari

Els nens i nenes de la classe de Ferrière hem iniciat un projecte contra malbaratament alimentari anomenat “El menjar ens dona vida”.

Hem posat uns bols i unes balances al menjador de l’escola per pesar el menjar que sobra del primer plat, el segon, les postres, l’aigua i calcular quant rebuig generem. Cada dia després de dinar pesem els residus i anotem en una gràfica totes les dades. Al cap del mes, veiem la diferència de cada dia i pensem maneres de millorar. Durant aquestes setmanes, per exemple, ens hem adonat que el primer plat és el que més es malbarata. Parlant-ne a la classe han sorgit idees com no beure aigua just abans de dinar, servir-se un plat més petit quan no ens agrada el que es menja aquell dia o acompanyar el primer plat del segon, si és que ens agrada més.

Ens ha agradat molt participar d’aquest projecte, i estem contents d’aportar el nostre granet de sorra per fer un món millor. I vosaltres, què feu a casa per no malbaratar el menjar?

Visita de mestres d’Escoles Decroly de Bèlgica

El passat 24, 25 i 26 d’octubre, Nicolàs Maron (director de l’École Ouverte) i Hélène Gutt (exdirectora de l’Escola Decroly de Brussel·les) han visitat la nostra Escola amb l’objectiu de...

Hem fet un Talent Show!

Els nens i les nenes de l’Ermitage hem fet una mostra de talents a la classe de Let’s talk. A la classe d’anglès vam veure exemples de concursos de talents...