A Ferrière lluitem contra el malbaratament alimentari

Els nens i nenes de la classe de Ferrière hem iniciat un projecte contra malbaratament alimentari anomenat “El menjar ens dona vida”.

Hem posat uns bols i unes balances al menjador de l’escola per pesar el menjar que sobra del primer plat, el segon, les postres, l’aigua i calcular quant rebuig generem. Cada dia després de dinar pesem els residus i anotem en una gràfica totes les dades. Al cap del mes, veiem la diferència de cada dia i pensem maneres de millorar. Durant aquestes setmanes, per exemple, ens hem adonat que el primer plat és el que més es malbarata. Parlant-ne a la classe han sorgit idees com no beure aigua just abans de dinar, servir-se un plat més petit quan no ens agrada el que es menja aquell dia o acompanyar el primer plat del segon, si és que ens agrada més.

Ens ha agradat molt participar d’aquest projecte, i estem contents d’aportar el nostre granet de sorra per fer un món millor. I vosaltres, què feu a casa per no malbaratar el menjar?

Hem observat

El pes del pollet

Durant el primer trimestre va arribar el Kawasaki. El pollet va néixer després que el seu ou estigués vint-i-un dies a dins

Hem fet

Fem galetes saludables

Aquest segon trimestre hem reiniciat els tallers amb molta il·lusió. Un dels que més agraden als infants de Pau Vila,

Hem fet

Connexions amb Vil·la Florida

Com sabeu, l’any passat vam arrencar el programa Connexions, que impulsa la col·laboració entre l’escola i un equipament del barri,