Aquí trobaràs tot el que hem publicat sobre:

Celebrem la fira de primavera!

Com ja és tradició, dissabte passat vam celebrar la fira de primavera de l’escola. Aquest any, la festa va estar centrada en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, que tenen com a missió promoure un món més sostenible, posant la dignitat de les persones al centre i respectant el medi ambient.

Festa-Primavera-2023

Així, a l’entrada de l’escola se’ns proposava veure el món a través dels ulls dels infants, amb una instal·lació d’ulls fets per tots els nens i nenes de l’escola.

Un cop totes les famílies van ser a l’escola va començar la representació musical. Amb el títol “Si vens a la Terra” els infants de l’escola es van imaginar com explicarien el nostre planeta a un extraterrestre. Amb el conte de Sophie Blackall com a fil conductor, les classes de l’escola van representar amb música, dansa i acroesport els ODS més propers a la infància.

Els infants d’Anna Rubiés van representar l’ODS4, que parla de l’educació de qualitat i els drets dels infants.

Els infants de Valérie Decordes van representar l’ODS3, que parla de salut i benestar.

Els infants de Lola Anglada van representar l’ODS14, que parla de la vida submarina.

Els infants de Pau Vila i Ferrière van representar l’ODS6, que parla del sanejament de l’aigua.

Els infants de Sant Francesc i Millet van representar l’ODS5, igualtat de gènere, i l’ODS 16, que parla de promoure societats pacífiques.

Els infants d’Ermitage van representar l’ODS10, que parla de la reducció de les desigualtats.

Els infants de Mossèn Bosch van representar l’ODS 7, que parla de l’energia neta i assequible.

A més, les diferents corals de l’escola van cantar cançons relacionades amb aquests objectius.

Després de la representació, els mestres i les famílies de l’escola van oferir diversos tallers per acabar de passar una bonica tarda en família a l’escola.

Espectacle de titelles

Espectacle de titelles

L’Escola Decroly obre les portes diumenge amb les “Histories Volades d’Amelia Earhart”, interpretades per Alba Millaruelo. Un espectacle de titelles diferent per petits i grans. Hi haurà servei de bar...

Visitem el CRAM

Ahir vam visitar el CRAM, el Centre de recuperació d’animals marins. Allà ens van explicar moltes coses sobre les tortugues marines i sobretot com hem d’actuar si ens en trobem...

La sombrerería mágica

Quan al gener vam tornar a l’escola després de les vacances, els nens i nenes de Ferrière vam tenir una sorpresa: els reis ens havíen portat llibres i joguines per...