Celebrem la fira de primavera!

Com ja és tradició, dissabte passat vam celebrar la fira de primavera de l’escola. Aquest any, la festa va estar centrada en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, que tenen com a missió promoure un món més sostenible, posant la dignitat de les persones al centre i respectant el medi ambient.

Festa-Primavera-2023

Així, a l’entrada de l’escola se’ns proposava veure el món a través dels ulls dels infants, amb una instal·lació d’ulls fets per tots els nens i nenes de l’escola.

Un cop totes les famílies van ser a l’escola va començar la representació musical. Amb el títol “Si vens a la Terra” els infants de l’escola es van imaginar com explicarien el nostre planeta a un extraterrestre. Amb el conte de Sophie Blackall com a fil conductor, les classes de l’escola van representar amb música, dansa i acroesport els ODS més propers a la infància.

Els infants d’Anna Rubiés van representar l’ODS4, que parla de l’educació de qualitat i els drets dels infants.

Els infants de Valérie Decordes van representar l’ODS3, que parla de salut i benestar.

Els infants de Lola Anglada van representar l’ODS14, que parla de la vida submarina.

Els infants de Pau Vila i Ferrière van representar l’ODS6, que parla del sanejament de l’aigua.

Els infants de Sant Francesc i Millet van representar l’ODS5, igualtat de gènere, i l’ODS 16, que parla de promoure societats pacífiques.

Els infants d’Ermitage van representar l’ODS10, que parla de la reducció de les desigualtats.

Els infants de Mossèn Bosch van representar l’ODS 7, que parla de l’energia neta i assequible.

A més, les diferents corals de l’escola van cantar cançons relacionades amb aquests objectius.

Després de la representació, els mestres i les famílies de l’escola van oferir diversos tallers per acabar de passar una bonica tarda en família a l’escola.

¿Qué es poesía?

A la classe de castellà, els alumnes de cinquè hem treballat el text poètic de la mà de Bécquer. Primer, vam llegir una biografia d’aquest autor romàntic, per saber coses...

Vine a Decroly i viu la màgia del Nadal

Vine a Decroly i viu la màgia del Nadal

Espectacle, xocolatada i entrega  de la carta de Reis al Patge Reial “FLIS, FLAS, FLUS”, un Patge Reial molt singular que després de l’espectacle recollirà les cartes de desitjos dels...