Celebrem la fira de primavera!

Com ja és tradició, dissabte passat vam celebrar la fira de primavera de l’escola. Aquest any, la festa va estar centrada en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, que tenen com a missió promoure un món més sostenible, posant la dignitat de les persones al centre i respectant el medi ambient.

Festa-Primavera-2023

Així, a l’entrada de l’escola se’ns proposava veure el món a través dels ulls dels infants, amb una instal·lació d’ulls fets per tots els nens i nenes de l’escola.

Un cop totes les famílies van ser a l’escola va començar la representació musical. Amb el títol “Si vens a la Terra” els infants de l’escola es van imaginar com explicarien el nostre planeta a un extraterrestre. Amb el conte de Sophie Blackall com a fil conductor, les classes de l’escola van representar amb música, dansa i acroesport els ODS més propers a la infància.

Els infants d’Anna Rubiés van representar l’ODS4, que parla de l’educació de qualitat i els drets dels infants.

Els infants de Valérie Decordes van representar l’ODS3, que parla de salut i benestar.

Els infants de Lola Anglada van representar l’ODS14, que parla de la vida submarina.

Els infants de Pau Vila i Ferrière van representar l’ODS6, que parla del sanejament de l’aigua.

Els infants de Sant Francesc i Millet van representar l’ODS5, igualtat de gènere, i l’ODS 16, que parla de promoure societats pacífiques.

Els infants d’Ermitage van representar l’ODS10, que parla de la reducció de les desigualtats.

Els infants de Mossèn Bosch van representar l’ODS 7, que parla de l’energia neta i assequible.

A més, les diferents corals de l’escola van cantar cançons relacionades amb aquests objectius.

Després de la representació, els mestres i les famílies de l’escola van oferir diversos tallers per acabar de passar una bonica tarda en família a l’escola.

Hem fet

L’alfàbrega de la Mila

L’altre dia la Mila va portar un paquet embolicat amb una bossa a la classe de Pau Vila. Després de

Art

Pel febrer, floreix l’ametller

A l’escola Decroly aprofitem qualsevol ocasió per aprendre. Aquest mes de febrer, com que l’ametller prop de l’escola estava florit, totes les

Hem observat

El pes del pollet

Durant el primer trimestre va arribar el Kawasaki. El pollet va néixer després que el seu ou estigués vint-i-un dies a dins